Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

Is een leren jas aanschaffen iets voor jou?

Is een leren jas aanschaffen iets voor jou?

Tot de aanschaf van een echt goede en fijne jas ga je niet lichtvaardig over. In ons Hollandse klimaat is je jas er meestentijds niet alleen voor de sier maar omdat je hem echt nodig hebt. Daarom denk je goed na voor je een nieuwe jas gaat kopen.

In dit artikel hebben we het over de leren jas.

De voordelen van het dragen van een leren jas zijn legio. Denk daarbij ten eerste aan het uiterlijk van zo’n fijne jas. Een leren jas is modieus en tegelijkertijd ook tijdloos.

Als je eenmaal in het bezit bent van een leren jas zal die eigenlijk nooit uit de mode raken. Leren jassen zijn verkrijgbaar in alle modellen die je maar zult kunnen bedenken. Van een leren colbert en pilotenjacks tot elegante lange leren jassen, voor elke stijl is er wel een item te bedenken. Staat het bij de één zeer luxueus en chique, een ander wil er graag uitzien alsof hij zelfs sláápt in zijn jack. Voor iedereen is er zijn favoriete keuze. Leer is een materiaal wat niet snel slijt. En met het juiste onderhoud zoals af en toe je jas lekker invetten met leervet en inspuiten met een beschermende spray die hem waterdicht houdt, gaat je jas gegarandeerd jarenlang mee. Let je er daarbij ook nog een beetje op dat je hem netjes ophangt dan is dat helemaal mooi. Leer heeft ook een andere unieke eigenschap en dat is het ‘gaat leven’ als je het langere tijd draagt, het gaat er met andere woorden mooier uitzien met de tijd.

Een leren jas beschermt

Een leren jas beschermt je goed. In de winter kan een gevoerde of gewatteerde versie beter zijn, de rest van de tijd houdt je leren jas jou prima uit de wind. Bedenk ook eens wanneer je je jas het meest gebruikt. Zit je er vaker mee in de auto? Dan is een korte jas handig. Wil je er veel mee wandelen dan is een leren jas met een kraag of capuchon aan te raden. Een langer model beschermt je dan ook beter. Een leren jas is met bijna alles eenvoudig en leuk te combineren. Zij zijn dan ook verkrijgbaar in meerdere kleuren. Naast de evergreens als zwart en bruin is leer ook prachtig als het in bijvoorbeeld groen, blauw of rood is uitgevoerd.

Waar haal je zo’n mooie leren jas?

Een mooie leren jas koop je bij voorkeur in een winkel die gespecialiseerd is in leren jassen, zoals BK Leder. Tijdens openingstijden nodigen we jou dan ook graag uit om lekker rond te snuffelen en te passen wat je leuk staat. Ook vanuit huis kun je online onze gehele collectie leren jassen bekijken.

Wij zijn één van de grootste leerspecialisten in Nederland, Je kunt altijd contact opnemen met ons als je met vragen zit, wij zullen je met alle liefde advies geven.

Heeft u een vraag?