Redskins pilotjackets, lammy coats, bikerjackets en leren broeken

Redskins

Toont alle 5 resultaten

Redskins jassen voor dames en heren

Redskins is het merk voor de dame en heer die van robuuste jassen houdt. De kwaliteit is zwaar evenals het materiaal. De bikerjackets van Redskins staan ook bekend als de jas in het hogere segment. Bij BK Leder vind je zowel de lammy coats, bikerjassen, pilotenjassen en de redskins leren broek.

Redskins lammy Coat

Deze jas is het summum onder de lammy coats. De oerdegelijke kwaliteit en het prachtige lamsleer is een genot om te dragen. Deze lammy coat zal je nimmer in de steek laten. De lammy coat is een jas die wat duurder in aanschaf is, maar zet het maar eens af tegen de levensduur. Wanneer je de lammy coat goed onderhoud kun tientallen jaren plezier hebben van je lammy coat. De lammy coat is al jaren populair en zal ook nooit meer uit het straatbeeld verdwijnen.

Redskins leren broek

De leren broek is een prachtig kledingstuk. Zit als gegoten en is een prachtig mode statement. Tijdloos en gegarandeerd jarenlang plezier van een broek. Met de Redskins leren broek voor dames is dat niet anders. Het is het hogere segment, maar het is de investering waard. De leren broek zal

Scroll naar top