PME Legend - Pall Mall Heren jassen pilotjackets en lammy coats

PME Legend - Pall Mall Heren jassen

Toont alle 4 resultaten

PME Legend – Pall Mall Heren jassen

Pall Mall heren jassen zijn al sinds jaar en dag een boegbeeld voor kwaliteit versus mode. Met een Pall Mall leren jas of een Pall Mall stoffen jas, weet je zeker dat je voor de dag kan komen. De jassen zijn echt voor mannen gemaakt, met een pasvorm die ook grotere mannen past.

Pall Mall pilotenjackets zijn, zoals ze naam ook al zegt, jassen die piloten dragen. Met het assortiment pilotenjassen van BK Leder vind je altijd jouw pilotenjas. Pall Mall pilotenjassen zijn uiteraard duurder dan de pilotenjassen van BK Leder. De kwaliteit is echter 1 op 1 hetzelfde.

Pall Mall Pilotenjas

U bent op zoek naar een Pall Mall pilotenjas. BK Leder heeft een ruim assortiment leren jassen en Pall Mall jassen. De voorraad Pall Mall pilotenjacks is beperkt. Wij bieden echter een ruim assortiment prachtige alternatieve leren pilotenjassen, lammy coat pilotjacks en pilotenjassen met schapenvacht. Prijstechnisch zijn ze natuurlijk veel gunstiger dan een Pall Mall pilotenjas, qua kwaliteit zijn ze exact gelijk. Wil je hem eerste passen in de winkel? Kom dan naar onze winkel in Almere.

“Bij BK Leder helpen wij al onze klanten zoals u dat wenst. Bezoek voor de optimale service onze winkel in het stadshart van Almere.”

Pilotenjassen

Er zijn diverse pilotenjassen beschikbaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment pilotjacks. Hebben wij ook een sale of aanbieding voor pilotenjassen? Wij bieden de mogelijkheid om onze aanbieding jassen te bekijken in zowel de winkel als online shop. Wij nodigen je dan ook uit om onze website te bekijken.

“Ik heb gekozen voor een lammy coat pilot jack bij BK Leder. De service is echt top en hoop dan ook oprecht dat ik mijn jas ooit aan mijn kleinkinderen kan geven.”

Pilotenjas op maat

Uniek in Nederland en een service die BK Leder graag aanbiedt. Het is mogelijk om een pilotenjas op maat en dus ook op kleur te bestellen bij BK Leder. Waar vind je deze service nou nog? Klopt, nergens. Wij streven naar een unieke winkelervaring voor iedere bezoeker van onze online shop en onze fysieke leren jassen winkel in Almere. 

Af en toe dus ook een Pall Mall jassen uitverkoop. De kans hierop is echter schaars, dus wacht hier niet op. Al onze niet Pall Mall pilotjacks hebben dezelfde kwaliteit als de Pall Mall pilotenjacks.

Scroll naar top