Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

Carlo Sacchi jassen voor Dames en Heren

Carlo Sacchi jassen voor Dames en Heren

Bij BK Leder vind je Carlo Sacchi jassen voor dames en heren. Altijd een up to date assortiment en altijd in jouw maat. Is jouw maat er onverhoopt niet, geen zorgen informeer gerust in de winkel of wij de jas voor je kunnen bestellen. Hoge service en gratis verzending. 

Carlo Sacchi winterjassen voor Dames en Heren

Wij hebben een prachtig assortiment winterjassen van Carlo Sacchi voor heren en dames. Bekijk ons assortiment gemakkelijk online of bezoek onze winkel in het moderne stadshart van Almere. Onze winkel is te vinden op de beste locatie in het nieuwe stadshart. Met parkeergelegenheid direct in de garage onder onze winkel en het mooiste horecaplein op slechts 20 meter lopen, is een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard.

Carlo Sacchi zomerjassen voor Dames en Heren

Wij hebben een prachtig assortiment zomerjassen van Carlo Sacchi voor heren en dames. Bekijk ons assortiment gemakkelijk online of bezoek onze winkel in het moderne stadshart van Almere. Onze winkel is te vinden op de beste locatie in het nieuwe stadshart. Met parkeergelegenheid direct in de garage onder onze winkel en het mooiste horecaplein op slechts 20 meter lopen, is een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard.

Carlo Sacchi kwaliteit

Carlo Sacchi is ooit gestart vanuit een visie om kwaliteit te leveren. BK Leder heeft Carlo Sacchi in haar assortiment opgenomen omdat BK Leder dezelfde visie heeft. BK Leder heeft unieke jassen in haar assortiment en alle jassen, broeken, vesten, poncho’s en accessoires zijn van de beste kwaliteit.

Wist je dat BK Leder al jarenlang dé hotspot is voor leren jassen? Nu ook voor Carlo Sacchi jassen. Wij hebben ook geregeld een uitverkoop voor Carlo Sacchi jassen.

 

Gratis verzending

In heel Nederland
GRATIS verzenden vanaf € 200,-

Grote maten

Onze jassen zijn ook in
grote maten beschikbaar

Beste kwaliteit

100% Leer - Bontjassen
en accessoires

Hoge kortingen

Check onze SALE, er is altijd
wel een leuke deal!

Veilig betalen

Betaal snel & veilig met iDeal
of andere betaalmethodes

Bezoek onze winkel in Almere en ontdek nog meer jassen!

Ontdek de grootste collectie jassen in onze winkel in Almere. We zijn gunstig gelegen in het stadshart van Almere Centrum. Kom langs en laat je verrassen door onze grote assortiment met dames jassen, heren jassen en kinderjassen.

Adres BK Leder:
Citadel 32
Almere-Stad

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op de onderstaande button voor een virtuele tour door onze winkel.

Heeft u een vraag?