Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

De leren jassen mode – Alweer in de mode!

De leren jassen mode - Alweer in de mode

We hebben er al een aantal artikelen over geschreven. Omdat de leren jassen mode trends dit jaar steeds blijven toenemen, willen we toch even zeggen.

De leren jassen zijn ook dit jaar helemaal “Hot”!

Daarom schrijven we dus gewoon nog een artikel. Vanwege de toenemende bestellingen op onze website kunnen we vergelijken hoe zeer de leren jassen in de mode zijn. Ook de verkoop ik onze Almeerse winkel liegt er niet om.

Daarnaast valt het ons ook op dat niet alleen echt leren jassen maar ook imitatieleren jassen, heren bikerjacks en dames bikerjacks erg in trek zijn op dit moment.

Natuurlijk is dit voor ons de perfecte gelegenheid om een aantal van onze topmodellen aan jou te laten zien!


Onze best lopende leren herenjassen

 


Onze best lopende leren damesjassen

 


Wat is nu het grootste verschil tussen echt leer en kunstleer?

Hoewel leer in veel verschillende vormen voorkomt hebben we het in dit artikel over echt, ongesplitst, leer dat buiten de normale behandeling zoals het proces van het looien niet verder is behandeld.

Echt leer is van oorsprong erg sterk en duurzaam. Wanneer het goed onderhouden wordt kan het zelfs een leven lang meegaan.

Kunstleer (ook wel PU leer genoemd) is gespleten leer dat is overgeplaatst met een polyurethaan coating. Dit wordt veel gebruikt voor de wat goedkopere kunst leren kleding en meubelstukken. Het heeft een mooie uitstraling maar is lang niet zo sterk en duurzaam als echt leer. Een jas die van kunst leer is gemaakt is leuk voor “erbij” maar wanneer je jarenlang met een jas wilt kunnen doen is het toch aan te raden om een echt leren jas te kopen.

Zorg er wel voor dat je de jas goed inspuit na aanschaf, zo zorg je ervoor dat je geen lelijke verkleuringen krijgen van regendruppels en de zon. Ook kan je beschadigingen op echt leer gemakkelijk wegwerken met een leder wax.

Let wel op dat je de juiste kleur koopt en deze eerst uittest op een klein oppervlak wat niet direct in het oog springt. Wil je na het lezen van dit artikel nog even plaatjes kijken?

Bekijk dan deze stoere afbeeldingen van de laatste leren jassen mode

Bekijk ook een deze slideshow met stoere leren jassen

Heeft u een vraag?