Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

Pall Mall Pilotenjas

U bent op zoek naar een Pall Mall pilotenjas. BK Leder heeft een ruim assortiment leren jassen en Pall Mall jassen. De voorraad Pall Mall pilotenjacks is beperkt. Wij bieden echter een ruim assortiment prachtige alternatieve leren pilotenjassen, lammy coat pilotjacks en pilotenjassen met schapenvacht. Prijstechnisch zijn ze natuurlijk veel gunstiger dan een Pall Mall pilotenjas, qua kwaliteit zijn ze exact gelijk. Wil je hem eerste passen in de winkel? Kom dan naar onze winkel in Almere.

“Bij BK Leder helpen wij al onze klanten zoals u dat wenst. Bezoek voor de optimale service onze winkel in het stadshart van Almere.”

Pilotenjassen

Er zijn diverse pilotenjassen beschikbaar. Wij hebben een uitgebreid assortiment pilotjacks. Hebben wij ook een sale of aanbieding voor pilotenjassen? Wij bieden de mogelijkheid om onze aanbieding jassen te bekijken in zowel de winkel als online shop. Wij nodigen je dan ook uit om onze website te bekijken.

“Ik heb gekozen voor een lammy coat pilot jack bij BK Leder. De service is echt top en hoop dan ook oprecht dat ik mijn jas ooit aan mijn kleinkinderen kan geven.”

Pilotenjas op maat

Uniek in Nederland en een service die BK Leder graag aanbiedt. Het is mogelijk om een pilotenjas op maat en dus ook op kleur te bestellen bij BK Leder. Waar vind je deze service nou nog? Klopt, nergens. Wij streven naar een unieke winkelervaring voor iedere bezoeker van onze online shop en onze fysieke leren jassen winkel in Almere.

Af en toe dus ook een Pall Mall jassen uitverkoop. De kans hierop is echter schaars, dus wacht hier niet op. Al onze niet Pall Mall pilotjacks hebben dezelfde kwaliteit als de Pall Mall pilotenjacks.

Gratis verzending

In heel Nederland
GRATIS verzenden vanaf € 200,-

Grote maten

Onze jassen zijn ook in
grote maten beschikbaar

Beste kwaliteit

100% Leer - Bontjassen
en accessoires

Hoge kortingen

Check onze SALE, er is altijd
wel een leuke deal!

Veilig betalen

Betaal snel & veilig met iDeal
of andere betaalmethodes

Bezoek onze winkel in Almere en ontdek nog meer jassen!

Ontdek de grootste collectie jassen in onze winkel in Almere. We zijn gunstig gelegen in het stadshart van Almere Centrum. Kom langs en laat je verrassen door onze grote assortiment met dames jassen, heren jassen en kinderjassen.

Adres BK Leder:
Citadel 32
Almere-Stad

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op de onderstaande button voor een virtuele tour door onze winkel.

Heeft u een vraag?