Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

Lammy Coat Jas

Bent u op zoek naar een lammy coat jas? Bekijk ons assortiment Lammy coat jassen. Onze lammy coat jassen zijn van de hoogste kwaliteit leer en voeringen. Indien uw jas er niet tussen zit, nodigen wij u uit om onze winkel in Almere te bezoeken. Hier kunnen wij uw wensen bespreken en kijken of wij een maatwerk lammy coat jas voor u kunnen leveren.

Hiernaast ziet een prachtig voorbeeld van een van onze jassen uit het hogere segment lammy coat parka jassen voor dames. BK Leder heeft het assortiment lammy coats voor heren en dames.

Een lammy coat is voor het leven

Een goede lammy coat jas koop je voor de rest van je leven. Uiteraard hoeft dit niet, maar de kwaliteit is er wel naar. De lammy coat jas herkent zijn oorsprong vanuit de pilotenjas. De lammy coat piloten jassen werden gemaakt om piloten tegen allerlei elementen te beschermen. Inmiddels is de lammy coat een jas die niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. De Pall Mall Lammy coat piloten jassen zijn nog steeds immens populair. Onze lammy coat piloten jassen zijn van dezelfde kwaliteit en staan garant voor een leven lang plezier van uw ja.

Lammy coat jassen voor dames

Voor de dames bieden wij een uitgebreide selectie lammy coat jassen aan. We hebben lammy coat jassen kort en lange lammy coat jassen. De jassen hebben wij in verschillende kleuren en kunnen op bestelling ook in veel gewenste kleuren worden geleverd. Wij hebben zowel lammy coat nep jassen, maar onze core business ligt als professionele leerwinkel uiteraard bij het echte schapenleer.

Lammy coat jassen voor heren

Voor de heren bieden wij zowel Pall Mall pilotenjassen, Redskins en andere merken, maar de voorraad voor Pall Mall lammy coats is altijd al snel beperkt. Naast de Pall Mall Lammy Coat jassen hebben wij ook een selectie eigen merk lammy coat piloten jassen en Redskins lammy coat jassen. Deze zijn van exact dezelfde kwaliteit met dezelfde look and feel voor de echte lammy coat beleving. Onze lammy coat jassen gaan ook je leven lang mee. Ook voor heren hebben wij jassen in verschillende kleuren en maten. Zit je maat er niet tussen, maar wil je deze bestellen? Kom bij ons langs in de winkel en wij helpen u graag aan uw droomjas.

Gratis verzending

In heel Nederland
GRATIS verzenden vanaf € 200,-

Grote maten

Onze jassen zijn ook in
grote maten beschikbaar

Beste kwaliteit

100% Leer - Bontjassen
en accessoires

Hoge kortingen

Check onze SALE, er is altijd
wel een leuke deal!

Veilig betalen

Betaal snel & veilig met iDeal
of andere betaalmethodes

Bezoek onze winkel in Almere en ontdek nog meer jassen!

Ontdek de grootste collectie jassen in onze winkel in Almere. We zijn gunstig gelegen in het stadshart van Almere Centrum. Kom langs en laat je verrassen door onze grote assortiment met dames jassen, heren jassen en kinderjassen.

Adres BK Leder:
Citadel 32
Almere-Stad

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op de onderstaande button voor een virtuele tour door onze winkel.

Heeft u een vraag?