Grote Maten jassen, lammy coats, bikerjacks, Airforce jassen en veel meer

Grote Maten

Resultaat 1–48 van de 148 resultaten wordt getoond

Grote maten

Een grote maat hebben is iets prachtigs wanneer je jezelf daar goed bij voelt. Een perfect passende modieuze jas is daarbij een onmisbaar kledingstuk. Bij BK Leder hebben wij vrijwel iedere jas ook in grote maten. Sinds jaar en dag is BK Leder de hofleverancier in Nederland op het gebied van leren jassen en merkjassen.

Grote maten leren jassen voor dames

BK Leder is bij uitstek de winkel als je naar een wat grotere maat leren jas voor dames op zoek bent. Je kunt de leren jas gemakkelijk online bestellen, maar twijfel je over de maat, kom gezellig naar onze winkel in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van de perfect jas voor iedere dame. Een leren jas koop je voor meerdere jaren, dus beknibbel dan niet op de tijd om de jas goed te passen.

Grote maten lammy coat jassen voor dames

Ook voor lammy coat jassen in een een grote maat voor dames ben je BK Leder aan het juiste adres. Wij kopen onze eigen lammy coat jassen in of bestellen deze op maat voor onze dames. Een Lammy coat jas gaat decennia mee. Met de juiste zorg voor de jas komt het wel eens voor dat de jas de drager overleefd. Onze lammy coat jassen zijn van de hoogste kwaliteit leer en staan garant voor decennia lang draagcomfort en plezier.

Grote maten bikerjassen voor dames

Voor dames hebben wij de grootste maat bikerjassen in ons assortiment. Een bikerjas is tijdloos en trendy. Met het grootste assortiment grotere maten bikerjassen zijn wij de winkel die moet hebben bezocht. Onze prijzen altijd zeer voordelig. De bikerjassen hebben wij in allerlei kleuren. Hebben wij jouw kleur en maat niet beschikbaar als je in de winkel bent, dan is de kans zeer groot dat wij hem speciaal voor jou kunnen bestellen en naleveren. BK Leder staat voor kwaliteit en service.

Grote maten Airforce jassen voor dames

BK Leder heeft een groot assortiment Airforce jassen met en zonder bontkraag voor dames. Wij kopen groots in en op alle maten. Zo zijn wij dé winkel voor een maatje meer Airforce jassen. Met het grote palet aan kleuren, modellen en verschillende soorten kragen, de winkel waarbij het loont om ons te hebben bezocht. Tot snel in onze winkel in Almere.

Grote maten leren jassen voor heren

BK Leder is bij uitstek de winkel als je naar een wat grotere maat leren jas voor heren op zoek bent. Je kunt de leren jas gemakkelijk online bestellen, maar twijfel je over de maat, kom gezellig naar onze winkel in Almere. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van de perfect jas voor iedere man. Een leren jas koop je voor meerdere jaren, dus neem de tijd om de jas goed te passen.

Grote maten lammy coat jassen voor heren

Ook voor lammy coat jassen in een een grote maat voor heren ben je BK Leder aan het juiste adres. Wij kopen onze eigen lammy coat jassen in of bestellen deze op maat voor onze heren. Een Lammy coat jas gaat decennia mee. Met de juiste zorg voor de jas komt het wel eens voor dat de jas de drager overleefd. Onze lammy coat jassen zijn van de hoogste kwaliteit leer en staan garant voor decennia lang draagcomfort en plezier.

Grote maten bikerjassen voor heren

Voor heren hebben wij de grootste maat bikerjassen in ons assortiment. Een bikerjas is tijdloos, stoer en trendy. Met het grootste assortiment grotere maten bikerjassen zijn wij de winkel die moet hebben bezocht. Onze prijzen altijd zeer voordelig. De bikerjassen hebben wij in allerlei kleuren. Hebben wij jouw kleur en maat niet beschikbaar als je in de winkel bent, dan is de kans zeer groot dat wij hem speciaal voor jou kunnen bestellen en naleveren. BK Leder staat voor kwaliteit en service.

Grote maten Airforce jassen voor heren

BK Leder heeft een groot assortiment Airforce jassen met en zonder bontkraag voor heren. Wij kopen groots in en op alle maten. Zo zijn wij dé winkel voor een maatje meer Airforce jassen. Met het grote palet aan kleuren, modellen en verschillende soorten kragen, de winkel waarbij het loont om ons te hebben bezocht. Tot snel in onze winkel in Almere.

Ben je dus op zoek naar een mooie jas voor een grotere maat, bekijk ons online assortiment of bezoek onze winkel in Almere. Ruilen is ook mogelijk in onze winkel.

Scroll naar top