Lammy coat dames het grootste assortiment voor vrouwen lammy coats

Lammy coat dames

Toont alle 22 resultaten

Lammy coat dames jassen

De lammy coat dames jassen vinden ook hun oorsprong in de pilotenjassen. Tijdloos en ze staan garant voor decennia lang plezier. De lammy coat jassen voor dames zijn een waar mode statement. De kwaliteit spot je van ver al en niet eens te spreken over de pasvorm. De echte lammy coat is superzacht van binnen en van buiten. Onze lammy coat jassen worden door de beste kleermakers gemaakt en uit het beste leer geselecteerd.

Lammy coat parka’s

BK Leder is gespecialiseerd in lammy coat parka’s voor dames. De lange lammy coat jassen passen de mooiste dames bij de mooiste gelegenheden. Onze lammy coat parka’s zijn met het juiste onderhoud jouw jas voor de aankomende decennia.

Korte lammy coat jassen

BK Leder is gespecialiseerd in korte lammy coat jassen voor dames. De korte lammy coat jassen passen bij iedere gelegenheid. Onze lammy coat parka’s zijn met het juiste onderhoud jouw jas voor de aankomende decennia. De stoere warme modellen staan garant voor hoofden die omdraaien.

Lammy coat met bont

BK Leder is gespecialiseerd in lammy coat jassen met bont voor dames. De lammy coat jassen passen de mooiste dames bij de mooiste gelegenheden. Onze lammy coat parka’s zijn met het juiste onderhoud jouw jas voor de aankomende decennia. De lammy coat jassen aangevuld met bont zijn spectaculair mooi.

Lammy coat van kunstbont

BK Leder heeft een aantal lammy coat jassen voor dames in haar assortiment van kunstleer en kunstbont. Door de grote vraag hebben wij hiervoor gekozen. De levensduur is uiteraard niet zo lang als bij een echte lammy coat jas.

Lammy coat jas van Kangoeroe Bont

Uniek in Nederland, hebben wij ook een lammy coat jas van kangoeroe bont. De jas heeft een echt Australisch uiterlijk en je zal gegarandeerd de show stelen met deze jas.

Lammy coat jassen in verschillende kleuren

Bij ons vind je lammy coat jassen in het zwart, bruin, creme, cognac, wit enz. Wij houden ons assortiment altijd up to date ten aanzien van de mode. Staat jouw kleur er niet bij en wil je weten of wij deze speciaal voor jou kunnen laten maken? Informeer gerust in onze winkel. Je bent niet de enige in Nederland met een maatwerk lammy coat jas van BK Leder.

Ben je dus op zoek naar een prachtige lammy coat damesjas, bekijk ons online assortiment of bezoek onze winkel in Almere. Ruilen is ook mogelijk in onze winkel.

Scroll naar top