Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

Bontkraag vos

Bent u op zoek naar een jas met een bontkraag van vos of wilt u een losse bontkraag van vos kopen? Bij BK Leder is dit mogelijk. Wist u dat wij ook bontkragen van wasbeer verkopen? Breng voor een losse bontkraag een bezoek aan onze winkel of koop hem online. Jassen met bontkragen kun je gemakkelijk in onze online winkel bestellen. Ruilen kan altijd in onze winkel in Almere.

Hiernaast ziet een prachtig voorbeeld van een van onze jassen uit het hogere segment lammy coat parkajassen voor dames. BK Leder heeft een prachtig assortiment jassen met vossen bontkragen.

Losse bontkraag van vos

Iedere bontkraag van vos is anders. Dat maakt het zo een prachtig item. Op iedere jas met bontkraag waar een bontkraag van vos zit springt eruit. Je ziet de kwaliteit van al van een afstand. Bontkraag van wasbeer hebben wij dus ook in ons assortiment. Nog niet op onze webshop.

“BK Leder heeft een enorm groot assortiment jassen met bontkragen. Voor iedereen is er een jas met bontkraag te vinden.”

Jassen met een bontkraag van vos immens populair

In België en Nederland is de jas met een bontkraag enorm populair. Het lijkt erop dat de populariteit onverminderd zal hoog zal blijven. Omdat er steeds meer vraag komt vanuit de markt voor bontkragen van wasbeer, levert BK Leder deze ook sinds 2019. BK Leder heeft jassen met vossenbont kragen voor meisjes, jongens, dames en heren. Naast het feit dat het een prachtige afwerking is, biedt een jas met een echte vossen bontkraag ook de beste bescherming tegen de wind.

Bent u op zoek naar lammy coat met een bontkraag van vos?

BK Leder heeft diverse lammy coat jassen met een bontkraag voor dames. Wij hebben zowel lange als korte lammy coat jassen met een bontkraag. Onze lammy coat jassen zijn echt het neusje van de zalm onder de lammy coat jassen. Ook voor herenjassen met een bontkraag ben je bij BK Leder aan het juiste adres.

Nu ook vesten van vossenbont

Wij hebben een ruim assortiment van vesten van bont. Deze staan niet allemaal op onze online winkel. Bezoek onze winkel om het gehele assortiment te bekijken. In diverse kleuren, lengtes en maten bieden wij de vesten van bont aan.

Gratis verzending

In heel Nederland
GRATIS verzenden vanaf € 200,-

Grote maten

Onze jassen zijn ook in
grote maten beschikbaar

Beste kwaliteit

100% Leer - Bontjassen
en accessoires

Hoge kortingen

Check onze SALE, er is altijd
wel een leuke deal!

Veilig betalen

Betaal snel & veilig met iDeal
of andere betaalmethodes

Bezoek onze winkel in Almere en ontdek nog meer jassen!

Ontdek de grootste collectie jassen in onze winkel in Almere. We zijn gunstig gelegen in het stadshart van Almere Centrum. Kom langs en laat je verrassen door onze grote assortiment met dames jassen, heren jassen en kinderjassen.

Adres BK Leder:
Citadel 32
Almere-Stad

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op de onderstaande button voor een virtuele tour door onze winkel.

Heeft u een vraag?