Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

AirForce jassen Amersfoort

Bent op zoek naar een Airforce jas in Amersfoort voor dames, heren of kinderen? Bij BK Leder hebben wij het grootste assortiment AirForce jassen van Amersfoort. In onze winkel nabij Amersfoort verwelkomen wij u graag om uw AirForce jas uit te kiezen. Onze AirForce jassen hebben in alle maten, vormen en met verschillende soorten bontkragen. Met nepbont maar uiteraard ook met echt vossenbont. Wilt u na uw online bestelling uw jas in onze winkel nabij Amersfoort ruilen, dan is dit uiteraard mogelijk.

Wist je dat wij ook Airforce kleding hebben, polo’s shirts en softshell jassen. Ook de gehele Camo lijn hebben wij in ons assortiment.

AirForce jas in Amersfoort kopen

BK Leder biedt u de mogelijkheid om uw jas gemakkelijk in onze winkel nabij Amersfoort te kopen of handig vanuit Amersfoort te bestellen in onze winkel. Met de service om uw jas eventueel terug te sturen of te komen ruilen in onze winkel, onderscheiden wij ons van alle grote webwinkels. Service staat bij ons hoog in het vaandel. De kwaliteit van onze AirForce jassen staat alom bekend in de markt. Een betere bescherming tegen de winter is er eigenlijk niet.

AirForce jassen voor kinderen

Met het grootste assortiment AirForce jassen voor meisjes en AirForce jassen voor jongens hebben altijd een jas die aan uw wensen voldoet. Met de keuzen uit nepbont of echt bont beschermt u uw kind tegen de gure wind en koude regen op sommige strenge winterdagen of wanneer het simpel waterkoud is. Twijfelt u over de maat die u wilt bestellen? Bel gerust onze winkel op en wij staan u graag te woord.

AirForce jassen dames

Voor dames hebben wij alles soorten, maten en kleuren AirForce jassen nabij Amersfoort. Heeft u grote maat AirForce jas nodig? Geen probleem bij BK Leder. Onze winkel nabij Amersfoort speelt in op de grote maten behoefte in Nederland. Uniek in Nederland in combinatie met de hoge service die wij bieden. Ook voor Dames AirForce jassen nabij Amersfoort bieden wij nepbont kragen en echte vossenbont kragen aan. U ziet bij de jassen gemakkelijk of het echt of nep bont is.

AirForce jassen voor heren

Voor heren bieden wij ook een zeer breed assortiment AirForce jassen nabij Amersfoort. De jassen zijn in verschillende kleuren, prints en met meerdere soorten bontkragen te bestellen. Ook voor heren bieden wij een breed scala aan grote maten AirForce jassen aan. Bestel uw AirForce jas gemakkelijk online of kom hem eerst passen in onze winkel.

Gratis verzending

In heel Nederland
GRATIS verzenden vanaf € 200,-

Grote maten

Onze jassen zijn ook in
grote maten beschikbaar

Beste kwaliteit

100% Leer - Bontjassen
en accessoires

Hoge kortingen

Check onze SALE, er is altijd
wel een leuke deal!

Veilig betalen

Betaal snel & veilig met iDeal
of andere betaalmethodes

Bezoek onze winkel in Almere en ontdek nog meer jassen!

Ontdek de grootste collectie jassen in onze winkel in Almere. We zijn gunstig gelegen in het stadshart van Almere Centrum. Kom langs en laat je verrassen door onze grote assortiment met dames jassen, heren jassen en kinderjassen.

Adres BK Leder:
Citadel 32
Almere-Stad

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op de onderstaande button voor een virtuele tour door onze winkel.

Heeft u een vraag?