Winkelen
op afspraak
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen
GRATIS verzending in Nederland vanaf € 200,-
Ook grote maten leren jassen
Beste kwaliteit 100% leer
Altijd hoge kortingen

Accessories

Accessoires bij BK leder

Ben je op zoek naar een prachtig accessoire voor aan je pols, een uniek feest of een accessoire voor aan je jas? Wij hebben het allemaal. Prachtige mutsen van wol of van echt bont of wat denk je van een prachtige poncho, leren tas of een leren broek? Uniek in Nederland en altijd een up to date assortiment in onze winkel in het moderne stadshart van Almere.

Online accessoires bekijken?

Met ons grote assortiment doen wij ons best om alles up to date te houden in onze online shop. In onze winkel ligt altijd onze volledige voorraad. Heb je interesse in een accessoire die je niet kunt vinden? Bel gerust met onze winkel in Almere. Wanneer wij met een klant bezig zijn kan het soms lastig zijn om direct te de telefoon te beantwoorden. In dat geval nodigen wij je uit een mail te sturen naar info@bkleder.nl. Wij streven er naar zo goed mogelijk op iedere vraag terug te komen.

Naast accessoires gespecialiseerd in leer en bont

Met onze prachtige leerwinkel hebben wij ons steeds meer ontwikkeld tot dé speciaalzaak voor leer en bont. Met een uitstraling waar wij een boetiek willen uitstralen heten wij iedereen welkom. Het grootste assortiment leren jassen, leren broeken en Airforce jassen vind je in onze winkel in Almere terug.

Ben je dus op zoek naar unieke accessoires, bekijk ons online assortiment of bezoek onze winkel in Almere. Ruilen is ook mogelijk in onze winkel.

Gratis verzending

In heel Nederland
GRATIS verzenden vanaf € 200,-

Grote maten

Onze jassen zijn ook in
grote maten beschikbaar

Beste kwaliteit

100% Leer - Bontjassen
en accessoires

Hoge kortingen

Check onze SALE, er is altijd
wel een leuke deal!

Veilig betalen

Betaal snel & veilig met iDeal
of andere betaalmethodes

Bezoek onze winkel in Almere en ontdek nog meer jassen!

Ontdek de grootste collectie jassen in onze winkel in Almere. We zijn gunstig gelegen in het stadshart van Almere Centrum. Kom langs en laat je verrassen door onze grote assortiment met dames jassen, heren jassen en kinderjassen.

Adres BK Leder:
Citadel 32
Almere-Stad

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan op de onderstaande button voor een virtuele tour door onze winkel.

Heeft u een vraag?