Leren jassen meisjes shop je online of in de winkel van BK Leder in Almere

Leren jassen meisjes

Toont alle 3 resultaten

Leren jassen meisjes

Ben je op zoek naar een leren jas voor meisjes? BK Leder heeft deze gegarandeerd in het assortiment, uiteraard zolang de voorraad strekt. In verschillende kleuren en verschillende modellen vind je vast en zeker de jas voor jouw kind. Kom je er online niet uit, bel onze winkel in Almere en we staan je graag te woord. Wil je liever direct passen? Kom gezellig langs in onze winkel in Almere op de A1 locatie in het nieuwe stadshart.

Leren jassen meisjes

Met verschillende modellen voor meisjes bieden wij een ruime keuze voor meisjes jassen met een bontkraag. De jassen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De jas kan dus meerdere generaties meisjes mee.

Leren bikerjassen voor meisjes

Onze stoere leren bikerjassen voor meisjes laten jouw kind er hip en modieus bij lopen. Op het schoolplein en op feestjes zal hij er de blits mee maken. Sommige bikerjassen voor meisjes zijn voorzien van authentieke batches om de jas helemaal af te maken. Met gunstige prijzen en korte levertijden, ben je voordelig uit.

Kunstleren bikerjack voor meisjes

Voor meisjes hebben wij ook een prachtige warme kunstleren bikerjack voor meisjes. De jas is te herkennen aan de omschrijving.

 

Scroll naar top