Jassen met bontkraag Meisjes shop je online of koop je in onze winkel

Jassen met bontkraag Meisjes

Toont alle 6 resultaten

Jassen met bontkraag meisjes

Ben je op zoek naar de mooiste meisjes jas met een bontkraag? BK Leder heeft deze gegarandeerd in het assortiment, uiteraard zolang de voorraad strekt. In verschillende kleuren en verschillende modellen vind je vast en zeker de jas die jouw kind beschermd tegen de elementen in ons koude kikkerlandje. Kom je er online niet uit, bel onze winkel in Almere en we staan je graag te woord. Wil je liever direct passen? Kom gezellig langs in onze winkel in Almere op de A1 locatie in het nieuwe stadshart.

Airforce jassen voor meisjes met een bontkraag

Met verschillende modellen voor meisjes bieden wij een ruime keuze voor meisjes jassen met een bontkraag. De jassen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De jas kan dus meerdere generaties meisjes mee.

Jassen met een nep bontkraag voor meisjes

Geregeld hebben wij ook jassen met een nep bontkraag voor meisjes in ons assortiment. Ben je principieel tegen bont, bij BK Leder hebben wij daar begrip voor. Vandaar dat wij ook geregeld jassen voor meisjes met een nep bontkraag in ons assortiment voeren.

Winterjassen met een bontkraag voor meisjes

Een winterjas met bontkraag bescherm je kind op de best mogelijke manier. Geen wind of regen meer in het gezicht van je kind wanneer de capuchon op gaat. Wel zo fijn voor je spruit. Geef jouw kind dus ook de beste bescherming tegen het weer en laat haar tegelijkertijd de blits maken op het schoolplein.

Parka jas voor meisjes met een bontkraag

Een parka is een lang model jas. Ideaal voor in de winter en de overgangen naar de lente en de herfst. De parka is een enorm handige jas die ervoor zorgt dat jouw kind perfect wordt beschermd.

Scroll naar top