Jassen met bontkraag Jongens shop je online of in onze winkel in Almere

Jassen met bontkraag Jongens

Toont alle 3 resultaten

Jassen met bontkraag Jongens

Ben je op zoek naar de mooiste jongens jas met een bontkraag? BK Leder heeft deze gegarandeerd in het assortiment, uiteraard zolang de voorraad strekt. In verschillende kleuren en verschillende modellen vind je vast en zeker de jas die jouw kind beschermd tegen de elementen in ons koude kikkerlandje. Kom je er online niet uit, bel onze winkel in Almere en we staan je graag te woord. Wil je liever direct passen? Kom gezellig langs in onze winkel in Almere op de A1 locatie in het nieuwe stadshart.

Airforce jassen voor jongens met een bontkraag

Met verschillende modellen voor jongens bieden wij een ruime keuze voor jongens jassen met een bontkraag. De jassen zijn van zeer hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De jas kan dus meerdere generaties jongens mee.

Jassen met een nep bontkraag voor jongens

Geregeld hebben wij ook jassen met een nep bontkraag voor jongens in ons assortiment. Ben je principieel tegen bont, bij BK Leder hebben wij daar begrip voor. Vandaar dat wij ook geregeld jassen voor jongens met een nep bontkraag in ons assortiment voeren.

Winterjassen met een bontkraag voor jongens

Een winterjas met bontkraag bescherm je kind op de best mogelijke manier. Geen wind of regen meer in het gezicht van je kind wanneer de capuchon op gaat. Wel zo fijn voor je spruit. Geef jouw kind dus ook de beste bescherming tegen het weer en laat hem tegelijkertijd de blits maken op het schoolplein.

Parka jas voor jongens met een bontkraag

Een parka is een lang model jas. Ideaal voor in de winter en de overgangen naar de lente en de herfst. De parka is een enorm handige jas die ervoor zorgt dat jouw kind perfect wordt beschermd.

Scroll naar top