Heren jassen met bontkraag: shop online – BK Leder

Jassen met bontkraag heren

Toont alle 17 resultaten

Jassen met bontkraag heren

Ben je op zoek naar een heren jas met bontkraag? BK Leder heeft het grootste assortiment heren jassen met bontkragen in Nederland. Een bontkraag is niet alleen een modestatement, maar beschermd tegen weer en wind. Een echte bontkraag is uniek en gaat jarenlang mee. Wij hebben ook jassen met nepbontkragen. Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel in Almere. Gratis verzending, voordelige prijzen en de mogelijkheid om te ruilen in onze winkel in Almere.

Heren jassen met echt bontkragen voor heren

BK Leder heeft in verschillende kleuren, pasvormen en verschillende soorten bont de jas voor iedere modebewuste man. Wij leveren onze jassen met bontkraag in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

Heren jassen met bontkraag grote maten

Voor iedere grote man hebben wij genoeg keuze. Vrijwel iedere jas hebben wij ook in een grote maat. Is jouw maat onverhoopt uitverkocht, dan komen we toch graag met jou in contact. Wij hebben een mooie service waarbij wij vaak jassen in jouw maat kunnen nabestellen. Uniek in Nederland.

Heren jassen met nep bontkragen voor heren

BK Leder heeft een prachtig ruime keuze jassen met nepbontkragen. Twijfel je of de jas die je graag wilt aankopen een nep bontkraag heeft, neem dan contact op met onze winkel in Almere. Wij zijn je graag van dienst.

Lammy coat jassen met bontkragen voor heren

Wij hebben een zeer breed assortiment echte lammy coat jassen met echt bont voor heren. Naast ons grote assortiment echte lammy coat jassen, hebben wij een select aantal kunst lammy coat jassen. Aan de prijs kun je makkelijk herkennen of het een echte lammy coat of een kunst lammy coat is. Bij de omschrijving schrijven wij ook duidelijk wanneer het een kunst lammy coat is. Een echte lammy coat staat garant voor decennia lang plezier van jouw jas.

Airforce jassen met bontkragen voor heren

Met het grootste assortiment Airforce jassen met bontkragen hebben wij voor iedere modebewuste man de jas in ons assortiment. Een Airforce jas met een echte bontkraag is te herkennen aan de code RF. Dit staat voor Real Fur.

Leren jassen met bontkragen voor heren

Onze leren jassen speciaalzaak heeft veel leren jassen voor heren met een bontkraag. Ook hebben wij kkunstleren jassen met kunst bontkragen. Twijfel je of de jas een echte bontkraag of een nep bontkraag heeft, neem dan contact op met onze winkel in Almere.

Losse bontkragen van vossen en wasberen

Ook hebben wij een ruim assortiment losse bontkragen voor jassen. Wij hebben bontkragen van vossenbont en wasbeer bont. Informeer naar in de winkel naar onze ruime voorraad.

Scroll naar top