Winterjas, hoe vind je de juiste winterjas?

Hoe vind je nou de perfecte winterjas?

Allereerst wil je natuurlijk dat de jas goed geïsoleerd is zodat wanneer de temperatuur in Nederland begint te dalen je er lekker warm bijloopt.

Daarnaast is het ook belangrijk dat jouw winterjas ook goed tegen regen kan (want regen kunnen we in Nederland helaas niet ontwijken).

Natuurlijk wil je er ook goed uitzien in jouw winterjas dus moet hij een model hebben wat in de mode is, de juiste kleur hebben en ook mooi over je lichaam vallen.

Om ervoor te zorgen dat ook wanneer de koude winter wind opkomt jij gewoon warm blijft moet de jas ook een elastische band hebben om je middel of langer zijn zodat deze over je heupen valt en de wint niet via je rug omhoog klimt.

Dus om het even kort op te sommen:

  • Een jas moet warm zijn
  • Ook moet een jas tegen regen kunnen
  • Daarnaast moet de jas er goed uitzien kwa model
  • En de jas moet een mooie kleur hebben
  • Ook is het handig als de jas een elastische band heeft bij je middel of lang genoeg is om de koude wind buiten te houden
  • Als laatste moet een jas een stevige rits hebben zodat de wind niet aan de voorkant erdoorheen komt

Heeft een winterjas al deze kenmerken dat kom je de koude, Nederlandse, winter met een glimlach door.

Waar vind je nou zo’n Winterjas?

Het antwoord zal je misschien verbazen, maar deze perfecte winterjas vind je hier bij ons bij BK Leder.

Wij hebben voor een uitgebreide collectie aan mooie Heren airforce winterjassen, Dames airforce winterjassen en Kinder airforce winterjassen

Één van de meest verkochte merken in de winter zijn onze Airforce Jassen.

Deze worden gekenmerkt door hun stoere uiterlijk, mooie pasvorm en natuurlijk warme voering en passen goed bij de huidige mode trend in de winter.

Naar airforce hebben wij ook andere merk winterjassen waaronder: Milan ferronetti, Forcella, Canada, Pajar, Carlo Sacchi en Red Skin.

Als je goed kijkt is één van de zinnen die je op onze website veel terug ziet komen is “Jassen met bontkraag”, dit is omdat veel van onze winterjassen bontkragen hebben.

Een paar jaar geleden zijn de bontkragen in de mode geraakt en sinds dien zijn ze te vinden op veel winterjassen, elk jaar weer opnieuw.

Onze winterjassen met bontkragen zorgen ervoor dat niet alleen je “body” lekker warm is maar je ook geen last van de koude wind in je nek hebt wanneer de temperaturen in Nederland dalen.

Wij van BK Leder hopen dat we jou met dit artikel hebben kunnen helpen de perfecte winterjas uit te zoeken (hopelijk bij ons natuurlijk )!

Hieronder vind je een overzicht van onze Topmodellen welke wij speciaal voor jou hebben geselecteerd, wellicht zit hier wel “De” jas voor jou tussen!

 

Download dit artikel als pdf

Deel via:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top